Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت تهران گفت: براساس ابلاغیه وزارت صمت ازابتدای اردیبهشت‌ماه امسال محدودیت خرید مواد اولیه از بورس کالا برای تمامی خریداران که محصولات تولیدی خود را در بورس کالا عرضه نکنند، برقرار خواهد شد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی سازمان صمت تهران، علی عبدی گفت: براساس ابلاغیه وزارت صمت ازابتدای اردیبهشت‌ماه امسال محدودیت خرید مواد اولیه از بورس کالا برای تمامی خریداران که محصولات تولیدی خود را در بورس کالا عرضه نکنند، برقرار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: اگر نسبت خروجی کالای خریداری شده یک واحد تولیدی از بورس کالا به ورودی محصولات تولیدی آن در بورس کالا کمتر از ۷۰ درصد باشد به صورت سیستمی امکان خرید مواد اولیه از بورس برای آن‌ها وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: همچنین دریافت سایر خدمات نیز منوط به عرضه محصولاحت تولیدی در بورس کالا شده و بر همین اساس، عرضه منظم محصولات تولیدی در بورس کالا الزامی است.

عبدی تأکید کرد: بر اساس اطلاع‌رسانی‌های پیشین عرضه و خرید محصولات معدنی در بورس کالا مستلزم ثبت در سامانه جامع تجارت خواهد بود وم تقاضیان باید نسبت به ثبت‌نام و دریافت کد نقش، اقدام کنند.     بیشتر بخوانید: واحد‌های تولیدکننده مواد اولیه ملزم به عرضه تولیدات خود در بورس کالا شدند

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی بورس کالا واحدهای صنعتی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بورس کالا واحدهای صنعتی محصولات تولیدی بورس کالا مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا،‌ نخستین نمایشگاه رویداد صدرا با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران، مسئولان، صاحبان صنایع و با شرکت بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی خرم‌آباد در مراسمی افتتاح شد.

داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه که بر اساس سه محور کاربردی، ۱۰ بسته کاری و بیش از ۶۰۰ راهکنش تنظیم شده، اظهار کرد: همه اقداماتی که در این دانشگاه اتفاق می‌افتد مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه است؛ چراکه اگر این سند تحول و نگاه مدبرانه رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه و همه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نبود و سیر نزولی تعداد دانشجویان در این دانشگاه ادامه می‌یافت، دانشگاه نمی‌توانست نقش تأثیرگذار خود را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا کند.

وی افزود: یکی از بسته‌های کاری که در ذیل سند تحول و تعالی تعریف شده بحث اشتغال دانشجویان بوده؛ بنابراین تلاش شده که محیط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که دانشجو بتواند در حین تحصیل دروس خود را به‌صورت عملی با حضور در محیط واقعی کار فراگیرد در همین راستا طرح صدرا در حال اجراست.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: طرح صدرا سه ضلع دارد. دانشگاه، دانشجو و صنعت؛ که با اجرای آن صنعت از یک نیروی جوان پا به کار و دانش علمی و فنی دانشگاه بهره می‌برد از طرف دیگر دانشجو در کنار دروس تئوری و نظری خود مهارت لازم را برای ورود به بازار کار فرامی‌گیرد و دانشگاه نیز به مسئولیت اجتماعی خود درباره رفع مشکل اشتغال جوانان عمل می‌کند.

مأموریت‌های دانشگاه متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز گفت: دانشگاه مأموریت‌های خود را متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌کند و امروز نیز دانشگاه مأموریت خود را حل مسئله در سطح جامعه تعریف کرده است.

محمدرضا جابرانصاری ادامه داد: دانشگاه امروز نگاه مسئولانه‌ای نسبت به جامعه دارد و برخلاف گذشته که مأموریت خود را کارآموزشی می‌دانست و در نهایت افرادی را فارغ‌التحصیل کند خود را در قبال آنچه در جامعه اتفاق می‌افتد مسئول می‌داند. در برنامه تحولی که در سال‌های اخیر در سند تحول و تعالی دانشگاه تعریف شده اعتقاد بر آن بوده که اگر دانشگاه نتواند به حل مسائل جامعه کمک کند رسالت خود را به‌درستی انجام نداده؛‌ بنابراین با اجرای طرح‌هایی مانند پویش و صدرا به دنبال پر کردن شکاف‌های بین جامعه، دانشگاه و صنعت است.

وی بیان کرد: از سویی سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع به شدت به دنبال نیروی متخصص می‌گردند و بعضاً در خیل فارغ‌التحصیلان نمی‌توانند گزینه‌های مناسب خود را پیدا کنند از دیگر سو شاهد آمار بالای بیکاری در قشر تحصیل‌کرده هستیم که این نشان می‌دهد جایی از کار اشکال دارد. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش به دنبال آن است که شرایطی مهیا کند و دانشجویان علاوه بر بحث‌های علمی و نظری که در کلاس‌ها می‌آموزند با حضور در محیط واقعی و عملی کار نیز مهارت لازم را برای ورود به عرصه کار پیدا کنند که نتیجه آن تربیت نیروی باکیفیت و ماهر برای ورود به صنعت و عرصه جامعه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • افزایش حمل ریلی مواد اولیه به شرکت معدنی و صنعتی چادرملو + عکس
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد